zondag 8 september 2013

Mooi takje

Er moest nog een kaartje komen. Weer iemand jarig. Zo gaat mijn productiviteit wel omhoog. Ik had nog wat achtergrondpapier te liggen. Deze is gemaakt met de stijfseltechniek. Daar de tak van Dylusions op gestempeld met zwarte Archival. Dat was wel wat slecht te zien. Maar oke... ik zie dan wel waar het schip strand. De blaadjes ingekleurd met diverse groene Distress stiften. En Wow.... dat gaf een mooi effect. Daarna om omlijnd met de witte Molotow pen. Je ziet, de strakke hand moet nog ontwikkeld worden. ;-) Aan ene kant vond ik het zonde om er nog wat bij te doen, maar misschien toch wat kaal? Dus de tekst gestempeld, uitgestands, gesponsd en verhoogd opgeplakt.

4 opmerkingen:

 1. Eenvoud is krachtig. Moeilijk inderdaad van wanneer is iets af. Maar ik vind deze kaart mooi geworden. Van mij had de ondergrond van de tekst nog wel smaller gemogen. Dus volgens mij is jouw kaartje af hoor! Knap gedaan toch? De jarige zal er vast blij mee zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helemaal geweldig. Juist van kleur en layout ook top...Geslaagd en een bank vooruit!!!
  Groetjes Patrice

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een prachtige kaart, nee niets meer erbij (wat mij betreft).Eenvoud siert zeker hier de kaart en alles komt mooi tot zijn recht.

  liefs, fenny

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even langskomt. Alvast bedankt voor je bericht.

Zoeken in deze blog