woensdag 21 augustus 2013

Jonge dame

Bij deze kaart ben ik erg tevreden over de achtergrond. Haast zonde om er wat op te plakken. Maar ja, zonder is ook wat saai. Op de achtergrond is eerst een net gestempeld met Distress Shabby Shutters. Het net is een onbekende um. Daarna met clearembossing de swirls. Zo zie je het net door de swirls heen. Leuk he? Van Jennifer McGuire afgekeken. Daarna gesponst met Distress Shabby Shutters. De randen met Vintage gesponst. Voor de versiering een stukje donkerbruin lint en een stukje bruin kant. Daarna de tag verhoogd opgebracht. De tag is ook weer een onbekende um. De jonge dame heeft ook nog een plastic hoedje opgekregen. Touwtjes er aan met wat kraaltjes. En rechtsboven in de hoek nog een brad. De tekst komt er pas op als ik de kaart nodig heb.

4 opmerkingen:

 1. Wat een superleuk kaartje, daar zal de ontvanger blij mee zijn. Die achtergrond ga ik ook proberen, erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kaart geworden. Hij is in mijn ogen nu al af. Ik zou er niet nog een tekst bijstempelen(misschien binnenin/achterop).
  Gr. Leonie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo die Inge...
  Jij deed weer sterk je best meis... wat een mooie werkstukken zag ik de voorbije weken staan en dan deze knapperd... Mooi hoor!

  Groetjes Patrice

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even langskomt. Alvast bedankt voor je bericht.

Zoeken in deze blog