zondag 14 augustus 2011

Music



Deze kaart is gemaakt met een stempel van Art Impressions en met aquarelverf ingekleurd.

donderdag 11 augustus 2011

Kerst



Hier nog een kerstkaartje met een stempel van Art Impressions. Ik vind ze echt snoezig.
De tekst is van Happy Stamp. De cuttlebugmal is eerst met de brayer van inkt voorzien en toen geëmbost.

Nog een Kerstkaart



Ja, alweer een kerstkaart gemaakt. Deze keer met een hele leuke stempel van Art Impressions. De tekst is van StudioLight.

dinsdag 9 augustus 2011

Kerstkaart



Het eerste kerstkaartje voor dit jaar en met veel plezier gemaakt. Eerst een stukje wit papier met een embossingfolder van Tim Holtz door de Big Shot. Daarna wat Distress Bundled Sage en Scattered Straw op het craftsheet. Water sprayen en papier er voorzichtig opleggen en een beetje draaien. Zo blijft het tussen de bomen mooi wit. De kerstboom van Marianne Design uitgestanst en wederom ook geëmbost. De ree is een stans van Tim Holtz en is bewerkt met Distres Stain in verschillende tinten groen, geel en bruin. Daarna met Versamark en Utee. Bovenin een ster gestempeld. Ook van Tim Holtz. De tekst is een onbekende um en dit labeltje is nog wat versierd met blaadjes en wat wire. Het sterretje in de linkerbovenhoek is geponst en er zit een klein glittersteentje op.

maandag 8 augustus 2011

zondag 7 augustus 2011

Klaproos



De ondergrond van deze kaart is gemaakt met Distress Stain. Daarna met Versamark de stempel van Hero Arts afgedrukt. Nog even met zwarte embossing en klaar is het. Zelf vind ik het een heel bijzonder effect hebben.

The surface of this card is made ​​with Distress Stain. Then stamped with Versamark the Hero Arts stamp. Finally with black embossing and finished it. Personally, I like this very special effect.

dinsdag 2 augustus 2011

Deco's







Op verzoek van Dorly heb ik twee "bladzijden" in twee verschillende DECO's gemaakt.

Het is een soort harmonica gevouwen boekje, ter grote van een ansichtkaart en daar kunnen anderen wat in maken. De thema's van deze DECO's zijn: Through the window en Show Time.

At the request of Dorly I made two "pages" in two different DECO's.

It's a kind of accordion folded booklet, the size of a postcard. Other people can make something in it. The themes of these DECO are: Through the window and Show Time.

Zoeken in deze blog