zondag 31 juli 2011

Agapanthus/Afrikaanse lelie




Toen ik deze bloemen zag, was ik er helemaal weg van. De achtergrond is gemaakt met zelfgemaakte glimmermist. De stempels zijn van Stampendous. De tekst is van Happy Stamp.



De vlinder is na het inkleuren gevuld met Glossy Accents. De bloemen in het midden zijn met embossingpoeder gedaan.

zaterdag 30 juli 2011

Fisherman



De kaart heb ik gemaakt voor een uitdaging op de Micheal Strong group. Het thema is strand. Deze keer niet de gebruikelijke strandtaferelen, maar gewoon een visser.

This card I made for a challenge on the Michael Strong group. The theme is beach. This time not the usual beach scenes. Now only a one fisherman.

vrijdag 29 juli 2011

Afrique



En alweer een kaartje. Het wordt wel weer wat.

Deze kaart is gemaakt op Stampinbackkarton. Eerst de magenta stempel in het midden gestempeld met versamark en zwarte embossing. Gemaskerd en toen de achtergrondstempel met de giraffe vlekken van Micheal Strong er over met distress. Tjonge, wat kwam die er met mooie vlekken af. Daarna de giraffe vlekken gemaskerd en het binnenste met de brayer met de Big Juicy. Raised Felt Pad.

Daarna nog wat beige papier bestempeld met de Micheal Strong zebra-strepen. Ik weet niet van wie de tekst op de strook is. De giraffe is van Art Impressions.

En nee, de beide Michael Strong achtergrondstempels zijn niet meer te koop. Helaas.

This card is created on Stampinback cardboard. First, the magenta stamp in the middle stamped with versa mark and black embossed. Masked and then stamped the background with the giraffe spots of Michael Strong with distress.Then the giraffe spots masked and inside with the brayer with the Big Juicy. Raised Felt Pad.

Then some beige paper stamped with Michael Strong zebra stripes. I do not know from who the text is on the strip. The giraffe is from Art Impressions.

And no, both Michael Strong background stamps are not for sale anymore. Unfortunately.

donderdag 28 juli 2011

Butterfly



Zomaar even een kaartje gemaakt. De achtergrond is met shadowpaint en watercolor gedaan. De stempel is van Magenta.

dinsdag 12 juli 2011

Saturday Sketch



Een sketch kaartje gemaakt voor de Michael Strong groep. Tekst is van Stampin Up en de bloem is van Michael Strong.

I made this sketch card ​​for the Michael Strong group. Text is from Stampin Up and the flower is from Michael Strong.

Zoeken in deze blog